Skip to main content

Graffito is sinds 1983 actief als full service grafisch en reclamebureau.

We vertalen uw ideeën creatief en helder naar doeltreffende visuele communicatie. Of het nu gaat om een magazine, brochure, folder, logo, huisstijl, website, app of display: voor iedere opdracht zoeken wij voor u de ideale oplossing. Mooi en functioneel, zowel op papier als op scherm, en geoptimaliseerd voor elk medium.

01. Onze doelstelling

Een stijlvolle, heldere en persoonlijke vormgeving die meerwaarde creëert, dat is waar we voor gaan. We willen uw boodschap visueel aantrekkelijk en duidelijk overbrengen. Dit doen we door de vorm maximaal af te stemmen op de inhoud, zodat beide elkaar versterken.

02. Oplossingen op maat

Elke opdracht is uniek: een lijvig boek verdient een andere aanpak dan een foldertje, en een responsive website stelt andere eisen aan de vormgeving dan een bedrijfsbrochure. Telkens gaan we op zoek naar de specifieke aanpak om een piekfijn en maximaal renderend resultaat te kunnen afleveren.

03. Know-how

Onze creatieve en technische ervaring staat garant voor een perfecte service en uitvoering, binnen de afgesproken tijd en budget. We zijn gepassioneerd door ons vak en blijven dan ook graag op de hoogte van de nieuwste evoluties, trends en technologiëen – zowel op druktechnisch als op digitaal gebied.

04. Uitgebreid netwerk

Door de jaren bouwden we een stevig netwerk uit van drukkers, developers, uitgevers, fotografen en copywriters. Wij kunnen voor u de coördinatie tussen deze verschillende spelers verzorgen. Zo kunnen we voor u telkens de beste oplossing aanbieden – zowel vormelijk, inhoudelijk, technisch als budgettair. Telkens op maat van uw vraag, en in functie van de opdracht.

We hechten er belang aan dat al onze cliënten volledig tevreden zijn.

Door de jaren heen bouwde Graffito een ruim en zeer gevarieerd klantenbestand op. Dankzij onze ervaring staan wij garant voor een kwalitatief antwoord op de meest diverse vragen. Aarzel dus zeker niet ons te contacteren!

Enkele van onze klanten

Door de jaren heen bouwde Graffito een ruim en zeer gevarieerd klantenbestand op. Dankzij onze ervaring staan wij garant voor een kwalitatief antwoord op de meest diverse vragen. Aarzel dus zeker niet ons te contacteren.

Verder ontdekken

Bekijk ons werk

Al overtuigd?

Contacteer ons